Cserhát - Vendéglátás

Told Gold Fogadó

Alsótold, Nagymező út 147/2
telefon: +36 32 380-112 +36 30 343-3522 Olvass tovább: http://toldgold-fogado.webnode.hu/
email: franka.tibor@t-online.hu
http://toldgold-fogado.webnode.hu/

Cégünk több éves fennállása óta magas színvonalú vendéglátást biztosít rendkívül széles étel- és italkínálattal.

Budapesttől Salgótarján felé, csupán órányi távolságra a világörökség, Hollókő kapujában, érintetlen természeti környezetben várjuk kedves vendégeinket.

Rólunk

A klasszicista és gótikus stílusban épült, minden igényt kielégítő Fogadó és Panzióban átriumos, kétszintes vendéglő kínál magyaros, illetve kímélő, bioételeket és felhőtlen szórakozást. 
A zárt udvarban biztonságos parkolás, bográcsozás, grillezés, sátorverés, baráti összejövettel, ballagó banket, eskövők és kerti partik rendezése is lehetséges. 
A Panzióban hét kétszemélyes, pótágyazható öszkonfortos szoba és két szobás, négy ágyas (pótágyazható) és teraszos lakosztály várja kedves, pihenni vágyó, vagy átutazó vendégeinket.
    Minden igényt kielégítően fogadunk 20-50 fős kirándulú csoportokat, iskolabuszokat, motoros, kerékpáros baráti köröket, vallásos és nyugdíjas közösségeket. Kétszíntes vendéglőnkben foglalás esetén árubemutatókat, munkahelyi találkozókat is igény szerint megrendezünk. (Mozgásérültek közlekedése és tisztálkodása megoldott.) 
Egyéni kívánságokat -pihenés, ételek, programok - három napos határidővel teljesítünk.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.