Cserhát - Vendéglátás

Swing&Jazz Étterem

Bánk, Petőfi u. 73.
telefon: 05 35/342-309

Amennyiben ízelítőre vágyik látogasson el hozzánk, kóstolja meg ételeinket, csemegézzen szezonális ajánlatainkból, várjuk nagy szeretettel az év minden napján!

A’la carte étlapunkon a magyar konyha specialitásain kívül a nógrádi különlegességek is megtalálhatóak, továbbá gyermek, vegetáriánus és egészséges ételek is színesítik kínálatunkat. Borlapunkon a legnevesebb magyar borászok remekeit sorakoztattuk fel.

Egyedi, jazz-hangulatú Kávézónk ideális helyszíne napközbeni könnyebb étkezéseknek, vagy az étkezések utáni beszélgetéseknek, társas összejöveteleknek. Kávézónk kínálatát kávékülönlegességek, alkoholos és alkoholmentes koktélok színesítik.

Swing&Jazz Éttermünkben hangulatos jazz zenével, gyönyörű panorámával és különleges ízekkel várjuk Vendégeinket.

Exkluzív kialakítású Borbárunkban a magyar borok szerelmesei az ország vezető pincészeteinek kínálatából csemegézhetnek. A borozó ideális helyszínt nyújt kisebb társasági összejöveteleknek, borkóstolóknak, tréningek utáni kikapcsolódásnak, továbbá a korábban megkóstolt borok kedvező áron megvásárolhatók. Borbárunkba előzetes bejelentkezés szükséges, rdeklődjön elérhetőségeinken.

Nyitva tartás

naponta 07.00 – 22.00 között

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.