Cserhát - Vendéglátás

Swing&Jazz Étterem

Bánk, Petőfi u. 73.
telefon: 05 35/342-309

A’la carte étlapunkon a magyar konyha specialitásain kívül a nógrádi különlegességek is megtalálhatóak, továbbá gyermek, vegetáriánus és egészséges ételek is színesítik kínálatunkat. Borlapunkon a legnevesebb magyar borászok remekeit sorakoztattuk fel.

Exkluzív kialakítású Borbárunkban a magyar borok szerelmesei az ország vezető pincészeteinek kínálatából csemegézhetnek. A borozó ideális helyszínt nyújt kisebb társasági összejöveteleknek, borkóstolóknak, tréningek utáni kikapcsolódásnak, továbbá a korábban megkóstolt borok kedvező áron megvásárolhatók. Borbárunkba előzetes bejelentkezés szükséges, rdeklődjön elérhetőségeinken.

Swing&Jazz Éttermünkben hangulatos jazz zenével, gyönyörű panorámával és különleges ízekkel várjuk Vendégeinket.

Egyedi, jazz-hangulatú Kávézónk ideális helyszíne napközbeni könnyebb étkezéseknek, vagy az étkezések utáni beszélgetéseknek, társas összejöveteleknek. Kávézónk kínálatát kávékülönlegességek, alkoholos és alkoholmentes koktélok színesítik.

Amennyiben ízelítőre vágyik látogasson el hozzánk, kóstolja meg ételeinket, csemegézzen szezonális ajánlatainkból, várjuk nagy szeretettel az év minden napján!

Nyitva tartás

naponta 07.00 – 22.00 között

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.