Cserhát - Vendéglátás

Harcsa Kocsma

Bánk, Petőfi Sándor u. 53.
telefon: 06-30-231-23-53

Az üzlethelyiség egy nagyobb terasszal is kiegészült. Aki darts-szal próbálná ki ügyességét, vagy versenyre kelne barátaival, netán a szerencséjét tenné próbára, ehhez is van gép a teremben. De egy baráti társaság együtt szurkolhatja végig a legizgalmasabb sporteseményeket is, hiszen televízió mindig rendelkezésre áll. Szines magazinok, újságok mellett többen csak azért ülnek be hozzánk, hogy saját számítógépükön egy üdítő ital mellett belenézzenek az internet világába. Wifi elérhetőség van!. 

Italboltunk a legklasszikusabb értelemben biztosítja mindazt amit egy falusi találkahelytől elvárnak. Hűtött üdítők, sörök bőséges választéka mellett természetesen megtalálhatók az oldott társalgást, baráti eszmecseréket elősegítő italok igen gazdag választéka. Nyáron jégkrémek, parfék is kiegészítik a kellemes időtöltéshez fogyasztanivalókat.

Egyszóval az Harcsa Kocsma nem csak egy italbolt, hanem egy olyan közösségi hely, ahol mindig vannak jóbarátok, megbeszélhetők a környék eseményei, a politika történései, vagy éppen a bánki labdarúgó csapat szereplése, esetleg a Bánki Nyár következő programja. Ehhez kínálunk kellemes feltételeket, tóparti panorámás kilátást, figyelmes és igényes kiszolgálást.

Nyitva tartás

Hétfő-Csütörtök: 6.00 - 22.00, Péntek-Szombat: 6.00 - 01.00, Vasárnap: 6.00 - 23.00

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.