Cserhát - Vendéglátás

Diablo Cukrászda

Rétság, Rákóczi u. 39-41.
telefon: 36 35 350 340
email: info@diablocuki.hu
http://www.diablocuki.hu/

Tegye az egyszerű hétköznapokat vagy hétvégéket ünneppé termékeinkkel!

Egy ünnep nem ünnep édesség nélkül. Legyen az sütemény vagy torta vagy csupán egy doboz bonbon. Hozzátartozik, mint az élethez a levegő. Megédesíti, különlegesség teszi azt. Fontos a látvány, a torta vagy sütemény látványa, a tortán égő gyertya lángja és fontos az édesség íze. A megfelelő harmónia örökre emlékezetes marad.

Ehhez az örök emlékhez szeretnénk hozzásegíteni Önt és szeretteit. Az általunk készített cukrásztermékek és fagylaltok forma és ízvilága minden nap egy kis ünnepet varázsol az Ön életébe. Jöjjön és emelkedjen felül a hétköznapokon!
Válasszon süteményeinkből, tortáinkból, fagylaltjainkból és fogyassza el helyben egy csésze tea vagy kitűnő kávé mellett vagy vigye haza otthonába.

Édesítse meg a mi termékeinkkel a születésnapokat, évfordulókat vagy az esküvőket!

Nagy sütemény és fagyi választékkal várjuk vendégeinket. Esküvői, alkalmi, forma torták nagy választékban.

Nyitva tartás

H-Cs:8-20

P:8-21

Szo:9-21

V:9-20.

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.