Cserhát - Szolgáltatás

Tourinform

Rétság, Rákóczi út 26.
telefon: 36 35/550-036
email: retsag@tourinform.hu

Az irodánkban tájékozódhat Rétság és kistérsége turisztikai látnivalóiról, szálláshelyekről, múzeumairól, rendezvényeiről. Hozzájuthat ingyenes régiós és országos kiadványokhoz, térképekhez.

 A kiadványokat a Touriform Iroda előtti tartóban folyamatosan, az egész év folyamán frissítjük, azokat bárki elviheti. A kistérség település lakói számára belföldi kirándulási lehetőségekkel, országos programajánlokkal állok rendelkezésükre egész év folyamán a 35/550-036-os telefonszámon, retsag@tourinform.hu e-mail címen illetve személyesen a Rétság Kistérség Többcélú Társulás irodájában (Rétság, Rákóczi út 29/31).

Nyitva tartás

Az iroda 2006.január 1-től szezonális irodává minősült, ami annyit jelent, hogy június 15-től és augusztus 31 között lesz nyitva. 

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.