Cserhát - Szállás

Malom Udvar

Bér, Táncsics út 9.
Ajánlatkéréshez, szállásfoglaláshoz kattintson ide!
Átirányítjuk lapcsoportunk központi oldalára, a szallashegyek.hu-ra,
ahol részletes ajánlatot kérhet és online le is foglalhatja szállását.

Az ár fűtés szezonban 9.000 Ft/ fő/ éj reggelivel.

Az ár nem tartalmazza az IFA-t, amely 300 Ft/ fő/ éj.

Elkezdődött a tervezgetés, a rajzolás, majd a komoly műszaki tervezés is. A házaspár álmodott bele szálláshelyet, rendezvénytermet, wellness részleget, éttermet, olyanokat, melyek felejthetetlen élményekkel várják a hozzájuk betérőket.
A tervezésnél gondoltak a kultúrák találkozására, hiszen Ferenc magyar, Anna Fülöp-szigeteki. E kettő ötvözetéből kívántak hangulatában és szolgáltatásaiban olyan maradandó és fenntartható vállalkozást létrehozni, amely minden vendég felé sugározza a tulajdonosok egymás kultúrája iránti szeretetét és kölcsönös megbecsülését. Ma már tudjuk: sikerült.
2015 nyarán nyílott meg a Malom Udvar, mely gyorsan népszerű lett a turisták, a kikapcsolódni vágyó közösségek, baráti társaságok körében. Anna állandó jelenléte, a betérőkhöz való viszonyulása az egyik fő értéke a komplexumnak. A feleség Magyarországot családja – férje és két gyermekük – okán igazi hazájának tekinti, amit szeret, s ahol imád élni.
Személyében megtestesül az ázsiai embereknek a más emberek irányába megnyilvánuló feltétlen tisztelete, segítőkészsége, mosolya és kedvessége utánozhatatlanul bájos és vendégmarasztaló. Általa a filippínó kultúra kulináris világa is jelen van a Malom Udvarban, és a kultúrák találkozását erősíti az is, hogy itt az autentikus magyar és az autentikus filippínó ételek jól megférnek egymás mellett a konyhában, valamint az étterem terített asztalain is.
Ars poeticájuk egyszerű és nemes gondolat: aki hozzájuk betér, azt nem vendégként, hanem családtagként várják. Ezért arra törekednek, hogy igény szerint személyre szóló szolgáltatásokkal kedveskedjenek.
A Malom Udvar nem ipari méretű turizmusról vagy vendéglátásról szól. Üzenete az, ha valaki békére, nyugalomra, szeretetre, megbecsülésre vágyik – s persze közben jókat akar enni, inni, relaxálni és túrázni –, az itt biztosan megtalálja.

Ár fűtés nélkül 7.000 Ft/ fő/ éj reggelivel és wellness használattal.

Vendégházak száma: 5 db 

  • Anna - lak
  • Ámor - lak
  • Zsuzsa - lak 1.
  • Zsuzsa - lak 2.
  • Miki - ház

Nyugdíjasoknak és családoknak 10 % kedvezmény a szállásból.

Budapesttől 80 kilométerre, a Nógrád megyei Béren – ahol hosszú idő óta békében megférnek egymással a magyarok, a roma és a szlovák nemzetiségűek – Anna és Ferenc házasságának, majd álmaik megvalósításának köszönhetően ma már a filippínó kultúra is része e gyönyörű völgykatlannak.
Bért látni és megszeretni! Így történt, amikor Anna először járt a faluban, és nem kellett sokáig várni a nagy elhatározásra. Letelepednek a Cserhát lankái között, az akkor düledező malmot és annak gazzal benőtt környékét pedig felújítják.

Magyarország egyetlen étterme, ahol az autentikus filipino,- és magyar ételek egymással tökéletes szinergiában kapnak helyet egyetlen tányéron. Egyedi hely, mert az étterem mellett szálláshely és egy több mint 250 éves, ma is működő vízimalom is található nálunk, melynek tetőterében egy valódi templom van. Ez egy mini skanzen. A szálláshelyek mindgyik modern felszereltságűek, melyek igazodnk a vendégek igényeihez

Menü

Malom Udvarban saját étterem is működik, alább az étlapot megtekinthetik.
http://malomudvar.com/wp-content/uploads/2022/05/2022-Grill-Terasz.pdf

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00 - 18:00
Amennyiben később érkeznél, mint ahogy a szálláshely vendéget tud fogadni, kérjük, jelezd.

Kijelentkezés: 10:00

Előleg/foglaló mértéke

Szállásfoglalás eséten minimum 2 éjszákat kell foglalni, előleg 20%
 

Nyitva tartás

Az étterem 2022. Augusztusi hónaptól átmenetileg zárva tart. A szálláshelyek azonban zavartalanul működnek.

Portaszolgálat nyitva tartása

Egyedi be- és kijelentkezés.

Összes férőhelyek és pótágyak száma

18 férőhely + 2 pótágy

Ajánlatkéréshez, foglaláshoz kattintson ide vagy hívja a 06 70 60 33312 telefonszámot.
Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.