Cserhát - Szállás

Malom Udvar

Bér, Táncsics út 9.
Ajánlatkéréshez, szállásfoglaláshoz kattintson ide!
Átirányítjuk lapcsoportunk központi oldalára, a szallashegyek.hu-ra,
ahol részletes ajánlatot kérhet és online le is foglalhatja szállását.

Vendégházak száma: 5 db 

  • Anna - lak
  • Ámor - lak
  • Zsuzsa - lak 1.
  • Zsuzsa - lak 2.
  • Miki - ház

A Bér településén épült Malom Udvar bungalókban kialakított szállással, ingyenes Wi-Fi-vel, szabadtéri medencével, étteremmel, kerttel, grillezési lehetőséggel és terasszal várja vendégeit. A helyszínen 250 éves működő vízimalom is látható.

Ár fűtés nélkül 7.000 Ft/ fő/ éj reggelivel és wellness használattal.

A Malom Udvar szállásain ülősarok, konyhasarok és TV, valamint saját fürdőszoba található zuhanyzóval, hajszárítóval és ingyenes piperecikkekkel.

Nyugdíjasoknak és családoknak 10 % kedvezmény a szállásból.

Az ár fűtés szezonban 9.000 Ft/ fő/ éj reggelivel.

Budapesttől 80 kilométerre, a Nógrád megyei Béren – ahol hosszú idő óta békében megférnek egymással a magyarok, a roma és a szlovák nemzetiségűek – Anna és Ferenc házasságának, majd álmaik megvalósításának köszönhetően ma már a filippínó kultúra is része e gyönyörű völgykatlannak.
Bért látni és megszeretni! Így történt, amikor Anna először járt a faluban, és nem kellett sokáig várni a nagy elhatározásra. Letelepednek a Cserhát lankái között, az akkor düledező malmot és annak gazzal benőtt környékét pedig felújítják.

A szálláshely területén wellnessközpont működik szaunával, pezsgőfürdővel és fedett medencével, valamint játékterem és játszótér is rendelkezésre áll. A szálláshelyen és a környéken többek között kerékpározás és túrázás kínál kellemes kikapcsolódást. A helyszínen díjmentes magánparkoló vehető igénybe.

A szálláson magyarul is beszélnek!

Az ár nem tartalmazza az IFA-t, amely 300 Ft/ fő/ éj.

Elkezdődött a tervezgetés, a rajzolás, majd a komoly műszaki tervezés is. A házaspár álmodott bele szálláshelyet, rendezvénytermet, wellness részleget, éttermet, olyanokat, melyek felejthetetlen élményekkel várják a hozzájuk betérőket.
A tervezésnél gondoltak a kultúrák találkozására, hiszen Ferenc magyar, Anna Fülöp-szigeteki. E kettő ötvözetéből kívántak hangulatában és szolgáltatásaiban olyan maradandó és fenntartható vállalkozást létrehozni, amely minden vendég felé sugározza a tulajdonosok egymás kultúrája iránti szeretetét és kölcsönös megbecsülését. Ma már tudjuk: sikerült.
2015 nyarán nyílott meg a Malom Udvar, mely gyorsan népszerű lett a turisták, a kikapcsolódni vágyó közösségek, baráti társaságok körében. Anna állandó jelenléte, a betérőkhöz való viszonyulása az egyik fő értéke a komplexumnak. A feleség Magyarországot családja – férje és két gyermekük – okán igazi hazájának tekinti, amit szeret, s ahol imád élni.
Személyében megtestesül az ázsiai embereknek a más emberek irányába megnyilvánuló feltétlen tisztelete, segítőkészsége, mosolya és kedvessége utánozhatatlanul bájos és vendégmarasztaló. Általa a filippínó kultúra kulináris világa is jelen van a Malom Udvarban, és a kultúrák találkozását erősíti az is, hogy itt az autentikus magyar és az autentikus filippínó ételek jól megférnek egymás mellett a konyhában, valamint az étterem terített asztalain is.
Ars poeticájuk egyszerű és nemes gondolat: aki hozzájuk betér, azt nem vendégként, hanem családtagként várják. Ezért arra törekednek, hogy igény szerint személyre szóló szolgáltatásokkal kedveskedjenek.
A Malom Udvar nem ipari méretű turizmusról vagy vendéglátásról szól. Üzenete az, ha valaki békére, nyugalomra, szeretetre, megbecsülésre vágyik – s persze közben jókat akar enni, inni, relaxálni és túrázni –, az itt biztosan megtalálja.

Menü

Malom Udvarban saját étterem is működik, alább az étlapot megtekinthetik.
http://www.malomudvar.com/hu/menu

Lemondási feltételek

Lemondási feltételek 14 nappal érkezés előtt ingyen, 14 napon belül 1 éjszáka teljes árát kell megfizetni.

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 11:00 - 20:00
Amennyiben később érkeznél, mint ahogy a szálláshely vendéget tud fogadni, kérjük, jelezd.

Kijelentkezés: 14:00 - 18:00

Előleg/foglaló mértéke

Szállásfoglalás eséten minimum 2 éjszákat kell foglalni, előleg 20%
 

Nyitva tartás

Nyitvatartás 08:00 - 22:00

Portaszolgálat nyitva tartása

Egyedi be- és kijelentkezés.

Összes férőhelyek és pótágyak száma

18 férőhely + 2 pótágy

Ajánlatkéréshez, foglaláshoz kattintson ide vagy hívja a 06 70 60 33312 telefonszámot.
Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.