Cserhát - Szabadidő

Mikszáth Kálmán Művelődési Központ

Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem útja 50.
telefon: 06 35/300-622
email: info@mkmk.hu
http://www.mkmk.hu/

A Mikszáth Kálmán Művelődési Központot naponta több százan látogatják. A város lakóinak lehetőségeinkhez mérten biztosítjuk a társas élet, a közösségi tér színhelyét. A kötetlen beszélgetésekre, találkozókra az intézményt választók száma 100-150 fő/nap. 

Intézményünkben 30-40 rendszeresen működő kiscsoport, közösség működik. Vannak közöttük évek óta működő jól szervezett közösségek és vannak olyanok, akik rövid időre alakulnak meg. Működési formájukat tekintve: egyesületek, baráti körök, társaságok, klubok, életmód körök. Működésünk folyamatos: hétfőtől szombatig 8 - 20 óráig tartunk nyitva. Jelenlegi nagytermünkben 200 főt befogadó képességű színházterem működik, amely jelenleg a város egyetlen ilyen kapacitású tere. Ezen túl tágas aulánk és tíznél több kistermünk áll a város polgárainak rendelkezésére.

Nyitva tartás

hétfőtől szombatig 8 - 20 óráig tartunk nyitva

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.