Cserhát - Szabadidő

Közösségi ház

Varsány, Szécsényi út 2/a
telefon: 06/32/387-541

A Szécsényi út 2/a alatt található Közösségi ház a 2011. év változásainak köszönhetően önálló intézménnyé alakult. Ekkortól nemcsak a külső-belső megújulásra lehetünk büszkék, hanem arra is, hogy alkalmassá vált nagyszabású rendezvények és konferenciák lebonyolítására. Külön kiemelendő, hogy a Kiút a szegregációból program során számos hátrányos helyzetű gyermek hangszeres oktatását is az épületben oldottuk meg.

 

 

Pályázatíró és Rendezvényszervező Iroda

 

 

Ez év nyári időszaka alatt felújításra került és az épületen belül helyet kapott egy Pályázatíró és Rendezvényszervező Iroda. Az iroda dolgozói a különböző rendezvények megszervezéséért, koordinálásáért, a pályázatok felügyeletéért és a honlap karbantartásáért felelősek.

Elérhetőségek:
3178 Varsány, Szécsényi út 2/a.
Tel.: 06/32/387-541
Varga Nóra

 

 

Könyvtár

 

 

 

Fenntartója: Varsány Község Önkormányzata
Működési forma: nem önálló
Intézmény címe: 3178 Varsány, Szécsényi út 2.

Könyvtáros: Szép Vencelné

Könyvtárunk, mely 2013-ban költözött a Közösségi Házba, községi és iskolai feladatokat is ellát. Pályázatból került felújításra, átalakításra a könyvtár használói számára.

A lakosság 10 %-a a könyvtár beiratkozott olvasója. Beiratkozási díjat nem kérünk az olvasóktól. Lehetőség van helyben olvasásra, foglalkozások, könyvtári órák megtartására és könyvtárközi kölcsönzésre, irodalomkutatás és témafigyelésre.

Saját könyvállományuk kb. 6700 kötet. Könyvtárunk tagja a Balassi Bálint Megyei Könyvtár Mozgókönyvtár Ellátórendszerének, így rendszeresen kapunk tőlük új könyveket. Az olvasóink több mint a fele 14 éven felüli.

Látogasson el könyvtárunkba, várjuk szeretettel.

Kölcsönzési idő:

Szerda 13:00 – 16:00
Péntek 13:00 – 16:00
Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.