Cserhát - Szabadidő

Könyvtár és eMagyarország Pont

Dejtár, Fő út 17.
telefon: 06 (35) 546 002

A könyvtár könyv és lemezkölcsönzést biztosít. Ezen kívül itt működik az eMagyarország Pont, mely lehetőséget biztosít a falu lakosságának az internet használatára.
A könyvtárat zömében az általános iskolások látogatják, ők teszik ki a látogatók 90%-át. A maradék 10%-on a közép- és főiskolások, valamint néhány nyugdíjas osztozik.
2008. február 1-től mozgókönyvtárként működik. A mozgókönyvtár könyvállományát havonta a Balassagyarmati Városi Könyvtár biztosítja. A mozgókönyvtár működéséhez támogatást nyújt a Balassagyarmat Kistérség Többcélú Társulás.

Épülete 15 éves, erre a célra épült, beosztása jó. A hét 5 napján keddtől szombatig tart nyitva, 74 beírt olvasója van. Könyvállománya 17.375 kötet, hanglemez ás kazetta együtt 300 darab.

 

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.