Cserhát - Látnivaló

Tájház

Karancslapujtő, Rákóczi út 115.
telefon: 06 (70) 274 4766

További tervek közé tartozik a gyűjtemény folyamatos bővítése, a hagyományos kézműves mesterségek bemutatása (kosárfonás, szövés, kötélfonás), valamint az udvaron a kemence építése is. Reményeink szerint nemcsak a helyieknek nyújt élményt a hagyományok bemutatása, de a későbbiekben rendezvények helyszínéül is szolgálhat, vonzóbbá téve kis falunkat az ide látogató turistáknak.

Karancslapujtő Község Önkormányzata és a Karancs Kincse Közhasznú Egyesület összehangolt munkája révén2015. 12.12.-én átadásra került és a nagyközönség számára is látogathatóvá vált településünk legújabb gyöngyszeme a Tájház. Az épület berendezése, tárgyak, eszközök és a helyi népviselet bemutatása nem sikerült volna a lakosság összefogása nélkül.

Nyitva tartás

Nyitvatartás: hétköznap:800-1400 óráig

Ettől eltérő időpont és csoportok látogatása esetén egyeztetés Slezák Erikánál az Idősek Napközi Klubjában(Plánka Ház)

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.