Cserhát - Helyi termék

Kézművesház - Házi Bolt

Szécsény, Ady Endre út 4
telefon: (70) 393 3965
https://www.facebook.com/pages/Házi-Bolt-Szécsény/1613260505572814

A Kézművesház 2005. december 2-án került átadásra. A ház alapterülete több mint 200 m2. Elhelyezkedését tekintve a történelmi belváros frekventált helyén található.
Az épületben 2014 májusában nyílt a Házi Bolt – Helyi termékek boltja, melyet az önkormányzati tulajdonú Szécsényi Közművelődési Nonprofit Kft. működtet. A Szociális Földprogram pályázatának keretében induló bolt kínálatában helyi és környékbeli termelők, és kézművesek termékei találhatók.
A bolt létrejöttének egyik célja az, hogy népszerűsítse a saját termékeket a városba érkező turisták és látogatók körében. Továbbá az üzlet új vásárlási lehetőséget biztosít a helyiek és környéken élők számára, akiknek fontos a természetes alapanyagokból előállított saját termék, és a helyi termelők támogatása.
A Házi Bolt több mint 30 partnernek ad helyet és bemutatkozási lehetőséget. Így nem csak összefogja, de emellett állandó megjelenést biztosít a termelőknek és kézműveseknek.

A Házi Bolt kínálata:

  • Feldolgozott, tartós élelmiszerek: hidegen sajtolt olajak, mézek, lekvárok, szörpök, savanyúságok, kézműves sörök
  • Kézműves termékek: ajándéktárgyak, ékszerek, lakásdekorációk a legkülönbözőbb alapanyagokból
Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.