Cserhát - Helyi termék

Corvin Sütöde Kalácsos

Hollókő, Kossuth út 70.

 A pékség méretei ugyan határt szabnak kínálatunk bőségének, de annak nem, hogy csak is adalékanyagoktól mentes, kézműves módszerekkel előállított kenyerekkel, péksüteményekkel, finompékáruval és cukrásztermékekkel várjuk vendégeinket. 
Amennyiben házigazdaként valamit figyelmébe ajánlhatunk, akkor elsősorban a káposztalevélen sült palóc kenyérre, kézműves kiflire, pogácsáinkra és az aranygaluskánkra hívnánk fel a figyelmüket. A pékség elnevezésének megfelelően friss fonott kalácsot is mindenkor találhat nálunk.
Mivel a gyerekek soha nem maradnak, maradhatnak ki gondolatainkból őket sós, sajtos, csokis perecekkel és mini kakaós csigával is várjuk.

Az Ófalu egyik pici házában kaptunk lehetőséget arra, hogy Hollókő és a magyar gasztronómia legnemesebb hagyományainak figyelembevételével, de ugyanakkor a táplálkozástudomány legkorszerűbb szintjén működtethessük mini pékségünket.

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.