Cserhát - Helyi termék

Clay-Art Fazekasház

Mátraszőlős, Avar u. 34.
telefon: +36 20 232 4959
email: info[kukac]clay-art.hu
http://clay-art.hu/

Különböző fazekas és úgynevezett effekt mázakat alkalmazunk, hogy a kerámiák elnyerjék szép külsejüket, ezeket általában 960-1080C-fok közötti hőmérsékleten égetünk ki, elektromos kemencében. Csak magas minőségű alapanyagokat használunk, a fazekas edények és egyéb használati kerámiák esetében semmilyen káros anyagot tartalmazó mázzal és alapanyaggal nem dolgozunk.

Hagyományos fazekas technikákkal dolgozunk, termékeink készítése korongozással történik. Néhány díszkerámia elkészítésénél alkalmazzuk az öntés technikáját, de ezt csak abban az esetben ha a kerámia formája korongozással nem kialakítható. Bizonyos mintákat préseléssel, véséssel, áttöréssel, rárakással készítünk.

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.