Cserhát - Helyi termék

Balu tanya

Szanda, Szőlőkalja puszta 16
telefon: +36/20/3758945
http://www.termelotol.hu/termelo/balu-tanya

Cserhát gyönyörű dombjai között bújik meg a mi kis ökotanyánk, ahol családi gazdaságunk keretein belül állattartással és növénytermesztéssel foglalkozunk. Vannak teheneink, juhaink és mangalicáink. Tejet, túrót, sajtot készítünk és értékesítünk. Lehet tőlünk vásárolni egészéges bárányokat, malacokat, téli hónapokban pedig feldolgozott húsokat is. Állataink legelnek, egészségesen takarmányozzuk őket, nem adunk nekik semmilyen fokozót, abarkot, fűvet és szénát fogyasztanak. Regisztrált állattenyészettként működünk, folyamatos állatorvosi felügyelet mellett.
Több éve termelünk bio zöldségeket családunk részére, ezt a tapasztalatot és tudást szeretnénk kibővíteni és jövőre már kedves leendő vevőink részére is termelünk vegyszermentes, bio zöldéségeket is. 

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.