Cserhát - Csapatépítés

Andezit Hotel

Bér, Virágospuszta
telefon: 06706033312
email: info@borzsony.hu
Ajánlatkérés, foglalás
lapcsoportunk foglalási oldalán, a szallashegyek.hu-n

További szórakozási lehetőség nyílik a csárdában, amelynek teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra. A kastélyban található zeneterem, könyvtár, étterem, tárgyaló a rendezvényeknek kínál hangulatos helyszínt. A magyaros berendezésű étteremben házias ételeket, ínycsiklandozó helyi specialitásokat kínálunk, mint például a középkori vacsora mangalica malacsülttel. Aki már kóstolta nálunk a mangalica malacsültet, később sem fog tudni lemondani róla.

 

Bér Nógrád megye egyik legszebb fekvésű falucskája.
A települést körülölelő dombok tetejének egyikén 7,5 hektáros gyönyörű parkban helyezkedik el a 100 férőhelyes vadászkastély, amely szolgáltatásaival és kényelmével már megnyitásának pillanatában óriási népszerűségre tett szert, nem csak a pihenni vágyó családok, hanem a konferenciákat, találkozókat rendezők körében is. Minden korosztály megtalálhatja ezen a helyen mindazt, ami a kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz szükséges.

A helyszín bemutatása

Szállás lehetőségek:

  • kétágyas szoba: 20 db
  • háromágyas szoba: 11 db
  • 5 ágyas faház: 5 db

Amennyiben úgy dönt, hogy személyesen is meggyőződik mind-
arról, amit itt látott, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! 

Egyeztesse munkatársunkkal igényét! Választhat lakosztályt, apartmant, vagy különálló faházat. Természetesen egyedi kívánságait is teljesítjük. Hozzánk írt levelében kérjük, adja meg elérhetőségét! Érdeklődésére minden esetben válaszolunk.

Elérhetőségek:

  • 06 70 60 333 12
  • info@borzsony.hu
Ajánlatkéréshez, foglaláshoz kattintson ide vagy hívja a 06 70 60 33312 telefonszámot.
Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.