Cserhát - Helyi termék

Várkonyi Attila Kecskesajt

Csitár, Kecskedomb tanya
telefon: +36 30 903 5254

2006 óta foglalkozik sajtkészítéssel Csitárban a Várkonyi család. Gazdaságukban ketten végzik a munka nagy részét: férj és feleség, de mindegyik gyermekük szívesen segédkezik. Hatvan hektáron gazdálkodnak, melyen az állatoknak való abrakot és száraztakarmányt termelik meg.

Kecskesajtot készítenek és értékesítenek, főként Balassagyarmat térségében. Friss, nem érlelt sajtokat árulnak. Folyamatosan bővülő vevőkörük pozitívan értékeli sajtjaik ízvilágát. Termékeiket többféle ízesítésben lehet kapni, például: kapros-hagymás, metélőhagymás, köményes, borskeverékes, bazsalikomos, lilahagymás, de egyedi kérésre bármilyen ízesítésű sajtot el tudnak készíteni.

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.